24 Ocak 2012 Salı

Bugün kpss için ne yaptım?

Kpss b 23.09.12 tarihinde yapılacak ve sınava son 231 gün kaldı ders çalışamıyorum bari biraz vicdanımı sızlatayım.Hergün kendime aynı ilahi soruyu soruyorum; "Bugün kpss için ne yaptım?" 
Bugün yaptığım tek şey kaç gün kaldığını hesaplamak! Ders çalışmamak için ne yaptın dersen anlatacak çok şeyim var.Ofisteki evrakları düzenledim hiç gereği yokken, 10 defa çay almaya gittim, internette gezindim, masamı ve çekmecelerimi temizledim, mandalina yedim kesmedi tırnaklarımı yedim o da yetmedi yakında kafayı yiycem.

5 yorum:

  1. Kendini eve kapatıp, evi de sessiz hale getirip televizyondan pcden uzak durup masa başında acı çekmelisin- ben de böyle yapmaya yeni başladım yoksa okulum 9 10 yıl sürücek..

    YanıtlaSil
  2. İşten ayrılmayı düşünüyorum çünkü eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyor genelde.Fakat evdekileri hangi diyarlara, nasıl sürgün edeceğim orası kafa bulandırıcı.

    Bu acı çekme yöntemini beğendim fakat masanın başından kalkmamak için zincir falanda gerekli bize:)

    YanıtlaSil
  3. Sana da yazık yahu.
    Az kaldı bak sık dişini az daha:)

    YanıtlaSil
  4. Kalkıyosun ama televizyon pc olmayınca çay kahve yemek zamanı tüketemiyo:) işten ayrılma fikrinden yanayım ama bunu para açısından düşünmeden diyorum. bence herkes işinden ayrılmalı-biri daha fazla kazanıyosa senden. bi şirket var patron emek üstünden yılda 1000 kazanıyo çalışanlarsa 1 bile kazanamıyo. nası bi saçmalık.

    YanıtlaSil
  5. Sir, çalışabilsem eyvallah ama ortada sıkılmalık diş yok;))

    Gasil; Bahsettiğin durum bizde de yaşanmakta.Ekmeğin yağlı ballı kısmını hep üstler yiyor.Şimdilik birazcık daha sabretmeliyim kenarı para atmam gerekiyor giderlerim için:/ Hepsi ayrı bir saçmalık..

    YanıtlaSil